Heb jij een hond die niet komt wanneer je roept, die steelt van de tafel en die je omver trekt?

Dan staan wij klaar om je te helpen! Via dit webinar over hondentaal heb ik de handen in elkaar geslaan met gastspreekster Carinne Lewi.

We combineren haar ervaring met hondentaal met mijn ervaring in het trainen van honden in het RR Trainingcenter. Zo bieden we jou heel wat praktische tips aan.

Met video’s en foto’s zullen we je meenemen in de denkwereld van de hond. We leggen signalen uit die honden geven om uit te drukken wat er in hen omgaat.

Zo leer je te begrijpen waarom je hond trekt, steelt of ongehoorzaam is. Dankzij praktische tips en trucs kan je zelf aan de slag gaan om je hond beter te begeleiden naar een aangename, stressvrije samenwerking.

Aan het eind van de video zal je de oplossing heel logisch vinden. Omdat je goed begrijpt waar het gedrag van de hond vandaan komt.

Leren over hondentaal kan aan slechts 37,95 euro inclusief btw!

Je kan dit vooraf opgenomen webinar bekijken en beluisteren op een moment dat voor jou goed past. Aarzel dus niet en laat je verrassen door onze experttips! Lekker warm vanuit je zetel of actief aan je bureau kan je deze unieke webinars met ons meevolgen.